Login Form

Banerekorder

Vålerbanen 
Torbjørn Lunden Bjerke
19/9-2010 58.496 
Rudskogen 
Torbjørn Lunden Bjerke  
20/6-2010 01.01.229 
Nye Rudskogen 
Oskar A. Sandberg
9/6-2013 01.31.749
Jyllandsringen
Torbjørn Lunden Bjerke 
5/9-2010 01.13.022
Kinnekulle ring
Kevin Aabol
29/7-2012 55.750
Ring Knutstorp
Daniel G. Raastad
9/7-2017 1:04.115

For å få tilgang til de lukkede delene, så må man sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for tildeling av brukernavn og passord.
Denne tildeling betinger et gyldig medlemskap i Norsk Seven Car Club.

Dette girfull tilgang til Forum, Markedsplassen og medlemsspesifikk informasjon.

Hei alle!

 

Sesongen 2012 har vært en merkelig overgang for en del av oss.

 

Etter mange år med forutsigbart styre og stell i N7CC var tiden kommet for en forandring. La det være klart at når nye personer velges  til frivillige verv må det nødvendigvis synes at det har kommet noen med litt forskjellig syn på saker, annerledes erfaringsbakgrunn og dermed også prioriteringer.

 

Det nye styret satte i gang med en rekke administrative ting. Det som synes best og som krevde en svært stor arbeidsinnsats var å få opp en ny hjemmeside. Bare så det er sagt: uten Alf sin kjempeinnsats i å sikre og flytte alt det historiske materialet ville det ikke vært mulig! Det har vært mye mere arbeid enn de fleste kan forestille seg, og jeg håper at de som nå bruker siden også opplever at vi har noe som fungerer både teknisk og redaksjonelt!

 

For øvrig har det vært gjennomført tiltak for å etablere foreningen som en selvstendig og registrert frivillig organisasjon, noen aktiviteter for å videreutvikle ny nese på Seven Eleven og vi har, riktignok forgjeves så langt, forsøkt å skaffe en klasse-diffusor til en rimelig penge. Ellers konsolidering av økonomien og rydding i avtaler og avhengigheter. Status for dette på GF.

 

Og ellers har vi dette året utviklet et levende debattforum på Facebook, og fra mitt ståsted ser det ut til at dette har fungert meget godt. Det nye medium har fått mange på banen med sine synspunkter og det har nok vært en nyttig «ventil».

 

Sportslig har det vel vært «typisk motorsport», med mye opp-og nedturer for mange, men vi har i år sett en ny, stor stjerne etablere seg, godt synlig.

Stillferdig, systematisk og med et udiskutabelt talent  ha Kevin i år virkelig herjet på pallen! Helt suverent og gratulerer så mye!

 

Dessverre har vi opplevd en del lite hyggelige episoder. Den verste er av (u)sportslig karakter og er under behandling i NBF og kommenteres derfor ikke her. De andre går mere på adferd i miljøet vårt og får konsekvenser:

 

Det er fullstendig uakseptabelt i en ideell organisasjon å bli utsatt for slik kjeft, trenering og trusler som enkelte av oss i styret har opplevd. Dette har ikke noe med at man ikke kan akseptere andres meninger, og det er jo debattforumet et bevis på, men det har med folkeskikk å gjøre.


 

Derfor informeres alle medlemmer og de øvrige som måtte ha en interesse inn mot N7CC at formannen har besluttet å legge ned sitt verv på GF lørdag 24. november 2012. Kassereren ser på situasjonen på samme måte og vurderer i skrivende stund med samme begrunnelse også å legge ned sitt verv. Uansett om formannen og kassereren ikke er på valg i år, er beslutningen om fratredelse basert på at grensen for hva styremedlemmer behøver å finne seg i tråkket over så det holder.

 

N7CC’s medlemmer må derfor se seg om etter et helt nytt styre. 4 av de 6 styremedlemmene er ellers på valg på vanlig måte.

 

 

 

Planen for GF er lørdag 24. november kl 11.00 på Choice hotell…... Formell innkalling følger.

 

 

 

Høvik, 12. oktober 2012

 

Formannen

 Nyeste annonser

default
16.12.2017 10:11

Powered by Marketplace

find-us-on-facebook-5

Galleri

seven_eleven_evo_2b.jpg